PINK

Idag blev det av, HALLELULJA :) Har längtat efter att få ut och springa länge nu, men det kommer alltid något i vägen. Har en vision om att jag ska springa i alla fall två kväller i veckan, det kan väl inte vara så jävla svårt. Men så många gånger som jag börjat, ibland hållt i en längre stund, så slutar det alltid med att jag lägger löpningen på hyllan. MEN skam den som ger sig ;)
Idag körde jag lite intervaller, tänker att jag ska försöka att inte gå ut allt för hårt. Jag är en mästare på att ta ut mig så hårt att jag inte ens kan gå dagen efter, och så skapar man ju inte en hållbar träning :) Så idag körde jag intervaller ala Emelie. Springa en låt och powerwalka en låt, vilket betyder i snitt springa 4 minuter, och gå 4 minuter. Det passade ganska bra att börja med och det kändes som en lagom nivå. Jag var ute i över en timme, så nog måste jag väl i alla fall sprungit 30 minuter, vilket man får vara nöjd med när man är otränad deluxe.
Som ni ser på bilden ovan var jag också en riktig fashionista som matchade ansiktsfärg med tröjan efter löpningen.. Viktigt det där ;)Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

soem

Här skriver jag om allt från smått till stort. Det som faller mig in, det som berör, men framförallt det som gör mig glad. Gärna med lite humor och med glimten i ögat.

RSS 2.0