Du har plats hundraåttioåtta i kön..

Jo man tackar! Försäkringskassan ni vet. Försöker ändra min ansökan om föräldrapenning eftersom jag ska ta ut lite semester också, MEN DET FUNKAR INTE! Sånt här blir jag galen på.
 
Igår tog Ida och jag med oss barnen till havet. Gud så mysigt vi hade det, och varmt som tusan. Vilken lyx det är att bo så nära. Lite annat än att bada i en sketen sjö, som vi Linköpingsbor ofta är uppvuxna med haha. Jag hade med mig kladdkaka som blev över efter att alla mammor, pappor och barn var på besök, den gick hem hos mig och Ida, och barnen satt och smaskade på jordgubbar :)
 
Så här ser/har veckan sett ut för oss:
Måndag: Mamma-pappa-barn fika hemma hos oss. Alltid lika trevligt att hänga med det här gänget. Efter fikan tog vi med oss alla barn till 4H gården och klappade kaniner. Var faktiskt ute och sprang sen på kvällen (stor klapp på min egen axel).
Tisdag (igår): Var som sagt jag, Ida och barnen vid havet. Sen hade jag tänkt att få in ett simpass på kvällen så jag tog mitt pick och pack och drog till Lundbybadet när Christian kom hem från jobbet. Men dom stängde 18(!). Sveriges sämsta simhall det där. Så jag fick åka hem med svansen mellan benen, arg som ett bi :( Hatar när man är inställd på något och så blir det inte så.
Onsdag (idag): Idag är Christian pappaledig, så jag ska passa på att styra med saker som är svåra att göra när man har en unge på höften. Typ ringa försäkringskassan, pyssla lite hemma, och kanske få in lite träning av något slag. Hade velat springa, men har så ont i knäna :(
Torsdag: Dags för ansiktsbehandling igen. Dyrt och smärtsamt, men vilken effekt man får!
Fredag: Mamma, Jörgen och Linnea med familj kommer hit och sover över, eftersom det är dags för ettårskalas på lördagen. Mamma och jag ska åka en sväng till IKEA för att välja en present till Elias. Han (eller rättare sagt jag) har önskat sig ett litet bord och två stolar till sitt nya rum. Av farmor och farfar har vi önskat oss en garderob.
Lördag: Resten av gänget kommer ner, Linda med barnen, Catharina med barnen och farmor och farfar. Sen blir det kalas :) Egentligen fyller han ju inte förens den 25:e, men det är svårt att pussla ihop en stor familj när alla bor i olika städer dessutom.
Söndagen: Linda och barnen sover över så dom är kvar även söndagen, så då ska vi hitta på något mys allihopa. Hoppas på fint väder så kanske man kan åka och bada vid havet :)
 
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

soem

Här skriver jag om allt från smått till stort. Det som faller mig in, det som berör, men framförallt det som gör mig glad. Gärna med lite humor och med glimten i ögat.

RSS 2.0