App tips

Jag fick ett mail från Trygg-hansa häromdagen (både jag och Elias är försäkrade där) om en Första hjälpen-app. Jag laddade ner den på direkten. Gud så smart! Antingen att läsa i för att frisk upp minnet innan olyckan är framme. Eller som en räddare i nöden när man får en blackout när olyckan redan är ett faktum. Nu har jag inte hunnit läsa igenom den helt, men jag förutsätter att den är korrekt. Om inte annat kanske den har något tips iallafall när man själv inte har någon idé allas :) Födelsedagsfirande på Liseberg

Idag har vi firat våran fantastiska unge som fyller 1år. Morgonen började kl.06.00, som dom flesta morgonar, med paketöppning i sängen. Gissa om det var någon som var glad, och chockad. Typ, hmm hur/vad har jag gjort för att jag ska få en massa roliga leksaker, och hur gör jag det igen? Efter frukost och förmiddagslur (för hela familjen haha) gjorde vi oss iordning och åkte in till Liseberg. Och vilken fantastisk dag vi har haft! Vi har åkt kaninresan, farfarsbilarna, båtar, sagoslott, hälsat på kaniner, ätit, fikat, kollat på fåglar och tittat på folk. Elias stormtrivdes och tyckte att allt var superkul och spännande. Man kanske skulle ha gjort det till en tradition att åka till Liseberg varje gång han fyller år. När vi kom hem, så var vi alla helt slut. När jag satt inne hos Elias när han skulle somna och han stängde ögonen så bredde världens bredaste leende ut sig över läpparna. Han har haft skoj och det räckte som kvitto för mig, att han har haft en fantastisk födelsedag.
 
  
 
  
 
  
 
  
 
Elias hittade även ett par solglasögon som han tyckte att pappa skulle ha ;D XD
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett år av kärlek

   
 
Kan ni förstå att det nästan på dagen är ett år mellan dessa bilder. Samma unge, samma snuttefilt. Jag kan inte fatta att tiden har gått så fort! För exakt ett år sedan kommer jag ihåg att jag funderade på om Elias födelsedag skulle bli den 24e eller den 25e, samtidigt som jag typ ville dö av smärta haha. Hade jag vetat då att jag skulle få kämpa hela natten ända fram till lunch dagen efter innan lillfisen behagade komma hade jag troligtvis gett upp och gått hem ;) Med tanke på att värkarna startade redan natten mellan 23e och 24e, så kan man säga att jag hade rejäla värkar i typ två dygn. Bara på förlossningen spenderade vi ca 22 goa timmar innan han äntligen kom. MEEEEN, vad gör väl de så här i efter hand. Han kom ju tillslut.. min fina pojke.
 
Imorgon är det Elias ettårsdag. Han har gett mig mer under det här året än vad jag någonsin hade kunnat hoppats på. Visst har man hört både mammor och pappor beskriva sin kärlek för sina små, men aldrig i min vildaste fantasi hade jag föreställt mig en kärlek så stor att den liksom inte ryms i bröstkorgen. Hur det bara kan hugga till rakt i hjärtat bara av att titta in i de stora bruna ögonen, eller känslan av att aldrig vilja släppa taget när man känner den varma lilla kroppen krypa tätt intill. Tack för att du kom till oss mitt älskade hjärta! Imorgon firar vi med paket i sängen, förmodligen sviiiin tidigt, men vad gör väl det. Sedan drar vi till Liseberg :) 

soem

Här skriver jag om allt från smått till stort. Det som faller mig in, det som berör, men framförallt det som gör mig glad. Gärna med lite humor och med glimten i ögat.

RSS 2.0