På vägarna igen.

Vi har precis stannat för ett badstopp i Gränna, Elias behövde aktiveras, svalkas och äta, så det passade bra :) Vi är påväg mot Linköping för kalasfirande i eftermiddag, Kolmården imorgon och allmänt mys med familjen. Förstår ni att min syrras största unge fyller 16(!!!!). Hur gick det till när jag fortfarande är 20, haha ;) 

Guuuud så dåligt jag mådde igår för övrigt. Jobbade ju långpanna (13h) i onsdags och jag förstår inte hur man orkade med flera sånna i veckan förr! När jag vaknade på torsdagen känndes det som jag jade blivit överkörd av en buss. Hade så sjukt ont i fötter, ben och rygg. Haha, märks att man har varit ifrån det en lång stund. Det hela blev inte bättre av att jag dessutom hade migrän, vilket resulterade i illamående, yrsel och utmattning. Så på det stora hela känndes det som att jag var aaaas bakis efter en megapartykväll, bara det att jag missade det roliga med att va full haha :) 

Detta lyssnar vi på i bilen.. Undrar vem som gillar det mest, jag eller Elias ;)


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

soem

Här skriver jag om allt från smått till stort. Det som faller mig in, det som berör, men framförallt det som gör mig glad. Gärna med lite humor och med glimten i ögat.

RSS 2.0