Första delen av semestern.

Det har varit roliga, men långa och fullspäckade dagar i Linköping. I fredags när vi kom upp hjälpte jag först min mor att fixa en ny telefon. -Jag har experten med mig, så det är ingen idé att du luras, säger hon till mannen i telenorbutiken. Varpå han givetvis börjar bre på med diverse svåra termer inom området teknik. Om jag hängde med på vad han sa? Knappast, men jag tror att mitt skådespel höll. Tack mamma! Sedan åkte vi vidare för att fira Tompa, min systerson som fyller 16 år idag, med bad, fika och kvällsgrill. 

Hela lördagen spenderade vi på Kolmården. Så sjukt varmt, men jättekul förstås. Elias hade jätteskoj med sina kusiner och jag blev rörd över att delfinerna var så duktiga och var på vippen att fälla en tår (SOM VANLIGT, ska tilläggas). På kvällen följde jag med Linda ut till stallet och tog en ridtur, åh vad jag saknar hästarna och all den tid vi spenderade i stallet!

Söndagen åkte vi och badade, alla var lite trötta sedan dagen innan, så det blev en lugn dag. Jag hann med en löprunda på kvällen, och tur var väll det, med tanke på hur mycket godis och kakor mamma har tryckt i mig under dessa dagar. Vill du ha ett kex? Vill du ha en kit kat till kaffet? Vi åt en glass medans du var ute, vill du också ha en? Haha, fattar inte hur min mamma kan vara så smal som hon är!

Idag har vi varit i Valla och gamla Linköping. Tittat på djuren, gått i museum, åkt tufftufftåg, ätit lunch och strosat om kring på gator och torg. Givetvis hann vi med ett svalkande kvällsdopp. Jag passade på att springa en sväng innan, så doppet blev extra välkommet :) Elias körde en helkropps lerinpackning på både mig och han själv  . Ungen älskar sand! Nu sitter vi i bilen mot Skåne... På vägarna igen.

Vi har precis stannat för ett badstopp i Gränna, Elias behövde aktiveras, svalkas och äta, så det passade bra :) Vi är påväg mot Linköping för kalasfirande i eftermiddag, Kolmården imorgon och allmänt mys med familjen. Förstår ni att min syrras största unge fyller 16(!!!!). Hur gick det till när jag fortfarande är 20, haha ;) 

Guuuud så dåligt jag mådde igår för övrigt. Jobbade ju långpanna (13h) i onsdags och jag förstår inte hur man orkade med flera sånna i veckan förr! När jag vaknade på torsdagen känndes det som jag jade blivit överkörd av en buss. Hade så sjukt ont i fötter, ben och rygg. Haha, märks att man har varit ifrån det en lång stund. Det hela blev inte bättre av att jag dessutom hade migrän, vilket resulterade i illamående, yrsel och utmattning. Så på det stora hela känndes det som att jag var aaaas bakis efter en megapartykväll, bara det att jag missade det roliga med att va full haha :) 

Detta lyssnar vi på i bilen.. Undrar vem som gillar det mest, jag eller Elias ;)Wow, 24 dagar sedan mitt senaste inlägg..

När till och med mamma skickar ett sms och frågar om jag har slutat skriva på bloggen, då har det gått för lång tid haha :) Söta mamma, nej jag har inte slutat men när det är sommar hänger man mindre framför datorn och mera utomhus. Visst går det blogga från mobilen (som jag gör nu) men det är liiite jobbigare tycker jag, plus att den då inte länkar automatiskt till FB, utan man måste göra det själv. Eller är det jag som har missat någon inställning? Jaja, ni är fler som undrar vart jag tagit vägen, och här är jag :D Jag ska försöka hinna med att blogga lite även om det kanske som sagt just nu inte är prio ett. 

Just nu sover Elias förmiddag, sedan är tanken att vi ska hoppa in i bilen och åka och bada. Var på ett nytt ställe igår som heter Härlanda tjärn. För mig som är uppvuxen med att bada i sjöar känns det lite "hemma" på något sätt. Mysigt ställe, så jag tänkte att vi skulle åka dit idag igen :) Imorgon jobbar jag min första långpanna på typ 2år eller nått. 11.15-24.00 yey!! Får se om jag överlever den dagen :) 

Bjuder på lite bilder från den senaste tiden...
Elias matar kaninerna.

Cooling i lekparken


Sofie och Elias parkhänger i trädgårdsföreningen.

Julia och Elias har kul på lekplatsen (förutom en sprucken läpp :() 


Senast vi var på Liseberg vann turungen  2st första vinster. Han valde två kaniner, en vit och en grön.

Jag och Christian åkte Helix. Stog i kö i typ 1,5 timme, men den var faktiskt väldigt rolig så jag ångrar det inte. Däremot skulle jag aldrig stå så länge i kö nu för att åka den en gång till. Nu har man ju liksom gjort det och vet hur det känns :)

Trött nyvaken mamma. Tänk att man tar sömn och framförallt sovmorgonar så mycket förgivet innan man skaffar barn.

Bild från Härlanda tjärn.soem

Här skriver jag om allt från smått till stort. Det som faller mig in, det som berör, men framförallt det som gör mig glad. Gärna med lite humor och med glimten i ögat.

RSS 2.0