Snabbt och gott

Så här kan det se ut när man kommer hem från babysimmet och verkligen inte ORKAR laga mat. Koka den fyllda pastan i 2-3 minuter. Skiva upp några gurkbitar. Lägg upp valfritt antal rökta vitlökssalamibitar. Servera med vatten. Färdig! Jättegott. Nyttigt, nja.. Men troligtvis inte det värsta du kan äta heller. Men framför allt går det snabbt när magen skriker och orken sviker!


Grått

Jag är så extremt trött när jag måste gå upp med lilleman varje morgon. Jag är så trött att det gör ont i hela kroppen och jag är helt säker på att jag ska gå sönder av smärtan. Varje dag. Varför då undrar ni? Jo det är på grund av att det ser ut såhär utanför fönstret var eviga dag...

Grått. Tråkigt. Blött. Mörkt. Dimmigt. Man ser typ en enda ensam människa ute, som skyndar sig allt den kan för att komma till sitt mål. 

Inte undra på att man blir trött! Jag är en sådan människa som blir väldigt påverkad av ljus och mörker och är oftast under vinter och hösten mer som en levande död. Det har gått rätt så bra i år, för jag har haft så mycket annat att koncentrera mig på. Men i takt med att saker och ting börjar lugna ner sig, verkar min kropp också börja fatta vad det är för årstid. Usch!

Affärsidé

För någon vecka sedan kom jag på en så jäkla bra affärsidé, en produkt som jag på största allvar tror skulle kunna sälja som smör! Jag själv skulle definitivt köpa den, och alla jag har avslöjat idén för har känt lika dant. Nu tänker jag ju inte avslöja här vad det är, för det kanske finns någon tjuvaktig skata som snor min idé haha :) Kan väl avslöja att det är en sådan där himla vanlig och vardaglig sak som redan finns men som enligt mig skulle kunna göras bättre! Jag skulle jättegärna vilja ta fram en prototyp och börja se mig om om det finns ett intresse för en sådan produkt, men jag vet inte riktigt hur jag ska gå till väga. Jag menar, jag har ju inte all tid i värden heller eftersom jag är mammaledig på heltid och pluggar på halvtid. Plus att vi håller på att renovera lägenheten. Så tiden för att utveckla en sådan här grej kanske inte igentligen finns. Men det är endå en grej jag tror så pass mycket på så jag skulle vilja testa dess vingar. Är det någon av er som vet hur man går till väga? Vem tar man kontakt med för att få reda på mer om att utveckla och lansera en affärsidé och produkt? 

OBS bilden har ingenting med affärsidén att göra, men den är himla söt och tagen i Söderköping om jag inte minns fel. Märks det att jag sitter och bläddrar en hel del bland gamla bilder nu för tiden? Haha det är bara för att jag längtar så mycket efter vår och sommar :)

 

soem

Här skriver jag om allt från smått till stort. Det som faller mig in, det som berör, men framförallt det som gör mig glad. Gärna med lite humor och med glimten i ögat.

RSS 2.0