Trivs som fisken i havet.

Alltså jag kan inte förstå att man kan bo så bra som vi gör. Jag fullkomligt älskar det. Man tar sig in till centrala Göteborg på nolltid, men ändå så bor man nära naturen. Helt fantastiskt och den perfekta kombinationen för min del. Det ända jag kan sakna, eller önska fanns närmre, är havet. Tänk dig att ha nära till stan, naturen OCH havet. De hade ju varit för bra för att vara sant!

Inatt vaknade Elias en gång i timmen, HELA NATTEN(!) Han hostar som tusan och är jättesnorig :( Jättejobbigt för lilla Elias, men ganska jobbigt för mamma och pappa också. Idag är det inget som passar lilla mister. Han vill inte sitta i knät, men han vill inte sitta själv. Han vill inte bli buren, men han vill inte leka ensam. Ja ni kan ju tänka er hur frustrerad man blir tillslut. Så då tog vi på oss kläderna och gick ut i det fina vädret, och helt plötsligt vart allt hur bra dom helst :) Det är konstigt det där. Vi gick ner till 4h gården och hälsade på alla djuren. Ligger ca 10 minuters promenad från våran lägenhet. Underbart! Hit blir det nog många fler turer, för jg älskar djur och det verkar ju Elias också göra :)Min lilla sjukling. Visst syns det att han inte är helt 100 idag, men det blev iallafall lite roligare när man fick vara ute i friska luften. Nu sover han som en stock i vagnen och jag sitter på en bänk och njuter av solen :)Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

soem

Här skriver jag om allt från smått till stort. Det som faller mig in, det som berör, men framförallt det som gör mig glad. Gärna med lite humor och med glimten i ögat.

RSS 2.0