Namsdag och FÖRE och EFTER bilder

Idag är det lillprinsens namnsdag, inte för att man egentligen firar sådant längre, men eftersom det är hans första så tänker jag ge det lite uppmärksamhet :) Jag kommer ihåg när jag var liten, då fick jag alltid en liten present på min dag. Inget märkvärdigt, en rolig serietidning eller en godispåse. Som en "minifödelsedag", det gillade jag!
 
    
På första bilden har han precis packat färdigt sin resväska, för ikväll åker vi till mormor och Linköping för att fira påsken. Elias är superhostig och snorig så jag hoppas han mår bättre imorgon för då hade vi tänkt åka och bada med mormor, moster och kusiner.
 
Tänkte lägga upp lite före och efterbilder här också. Alltså jag är ju en typisk fixare. Jag går ju hela tiden och lurar på vad man skulle kunna göra för att få saker att se bättre ut eller bli mer praktiska. Speciellt nu när jag går hemma, och ser lägenheten hela tiden. Fast oftast är jag extremt dålig på att komma håg att ta "före" bilderna, så det blir några som bara är efter :)
 
 
 
 
Kass suddig "efter" bild där, mycket orutinerat :)
 
Hörnskåpet var sådär tråkigt träfärgat innan, men det glömde jag föreviga :)
Detta är Olivburkar egentligen, men jag tycker dom är assnygga! Bort med etiketten bara så passar de perfekt som kryddburkar :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sofie
2014-04-17 @ 13:53:57
URL: http://thepalma.blogg.se

Snyggt! :) Hoppas ni får trevligt i Linköping :)

Svar: Tack ❤️
soem
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

soem

Här skriver jag om allt från smått till stort. Det som faller mig in, det som berör, men framförallt det som gör mig glad. Gärna med lite humor och med glimten i ögat.

RSS 2.0