God morgon, eller ja förmiddag.

Dagen började ju igentligen vid 07, så att säga god morgon nu kanske är lite missvisande. Men god morgon till er som får bestämma själva när ni ska gå upp kanske :) Jag och Elias hade en riktig mysmorgon och vid 09 gick jag och lade honom igen, för att sova lite förmiddag. Christian var ute en sväng med Pontus igår, så han låg och sov som en liten gris. Så jag passade på att smita ut i solen en stund, med en filt och en bok. Lugn och ro, bara ladda batterierna. 

Idag vill jag inget hellre än att åka ut till skärgården. Gå en promenad, lukta på havet och fika.... MEN! Jag måste plugga :( Jag tror att jag börjar känna mig ganska klar med projektarbetet, satte uppe till 01 igår med min power point presentation. Men jag läser ju en kurs till och där har jag en inlämning kvar som hade varit skönt att bli av med innan vi åker på semester. På fredag åker vi :D

Mysmorgon i soffan, med latjo lajban på tv.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

soem

Här skriver jag om allt från smått till stort. Det som faller mig in, det som berör, men framförallt det som gör mig glad. Gärna med lite humor och med glimten i ögat.

RSS 2.0