Fråge Fredag

Det har varit lite kass uppdatering här ganska länge nu och det är inte så stor variation på det jag väljer att skriva om. Det blir ju mest hur vardagen ser ut, och för tillfället är inte mitt liv inte speciellt spontant :) Utan det kretsar hela tiden runt rutiner. För att barn mår bra av det.. och jag mår också bra av det för den delen. Så jag tänkte införa en ny tradition här. Fråge fredag :) Tänkte att det kanske kan vara kul, speciellt för er som inte känner mig superväl. Tycker det är så kul att det är så många som går in och läser varje dag! Vill man ställa en fråga till mig så kan man göra det här på bloggen, eller typ skriva det i ett mail på facebook så lovar jag att svara på det nästa fredag! 
 
Dom här frågorna har jag lånat och dom ska tydligen vara bra för att lära känna en kvinna(?). Tar inte alla för det var typ 100st, men väljer ut några.
 
Vad gör du för att hålla dig  i form och vara hälsosam?
Hm ja, alltså jag kanske inte har riktigt lika mycket tid för träning som jag önskar att jag hade. Men jag tror på vardagsmotionen. Att man har en aktiv vardag och inte bara sitter still på sin lilla stjärt. Försöker simma en dag i veckan för det är en träningsform som ligger mig varmt om hjärtat (gammal tävlingssimmare). Vad det gäller mat så tror jag på allsidig kost. Ät vad du vill, men med måtta. Gillar du att äta onyttigt får du röra på dig desto mer ;) Jag personligen ÄLSKAR grönsaker, så det är nog lite min räddning. Jag äter hellre det än godis många gånger!
 
Skulle du säga att utseendet är viktigt?
Ja. Men inte av den anledningen att alla måste vara supersnygga och fixade hela tiden. Jag tycker det är viktigt att man försöker ta hand om sig själv. Att man är hel och ren om jag säger så :)
 
Vad skrattade du åt senast?
Haha, när Patrik Sjöberg försöker dansa i Let´s dance. Alltså förlåt, han försöker ju verkligen och utvecklar ju sin personliga förmåga.. MEN han ser ju så felplacerad ut på dansgolvet. Som att han har gått vilse.
 
Vilken superkraft hade du velat ha?
Oooh, att kunna göra sig osynlig. Förstå vad många konversationer man skulle kunna tjyvlyssna på då! Eller sabotera för elaka människor. Eller hjälpa goda människor. Eller bara gå in i en affär och hämta det man vill ha:)
 
Har du några smeknamn och hur fick du dem?
Alltså Emelie är ett ganska svårt namn att hitta "naturliga" smeknamn till. Några har försökt tappert, men det är liksom inget som direkt har fastnat. Em, Emelisan, Emeluttan, Luttan.. ja ni förstår. Sötaste smeknamnet fick jag av min sster när jag var liten. Semlan. Haha, så charmigt! Vet inte om det var för att jag älskar semlor, eller för att hon tycker jag är söt ;)
 
5 Frågor, det får räcka för idag :) Imorgon ska vi åka och köpa färg till Elias rum på förmiddagen. På kvällen ska jag träffa Sofie. Vi ska nämligen gå ut imorgon. Alltså gå ut på riktigt :) Haha vi får väl se hur länge vi håller, eller om vi blir trötta redan vid 12tiden ;)
Linda
2014-04-12 @ 19:16:26

Semlan för att du är så himla söt förstås💕! Ha det så skoj ikväll!! Puss

Svar: Haha du är söt! Puss
soem
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

soem

Här skriver jag om allt från smått till stort. Det som faller mig in, det som berör, men framförallt det som gör mig glad. Gärna med lite humor och med glimten i ögat.

RSS 2.0