Fler bilder

   
Oerhört koncentrerad i mitt påskäggsmåleri!
 
Några av Elias kusiner, varav den ena visar sin bästa sida ser jag ;)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
   
Ja så här har vi spenderat dagen, i sandlådan. Har ju inte varit något vidare väder idag, men det är ju i alla fall inte kallt :) Alltså det var jättemysigt och gosigt när han var liten, men det blir fan roligare för varje dag som går. Nu kan man ju mer umgås med varandra än vad man kunde innan. Göra saker ihop och busa tillsammans :)
 
Elias farmor och farfar är här på besök också. Hjälper mig och Christian lite med renoveringen och barnpassning. Det är mycket som ska hinnas med innan denna vecka är slut. Jag måste börja och göra klart mitt projektarbete. Golvlister ska sättas upp i nästan hela lägenheten. En sväng och slänga massor skräp. Ansiktsbehandling på torsdag. Tror det är avslutning på rytmiken på torsdag också. Tjejkväll med mammorna på fredagen. Ja, det är tur att vi har förstärkning här!
 
 
 
 
 
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

soem

Här skriver jag om allt från smått till stort. Det som faller mig in, det som berör, men framförallt det som gör mig glad. Gärna med lite humor och med glimten i ögat.

RSS 2.0