Favorit tv-dag!


Sitter i bilen med dörren öppen och njuter av solen medans lilleman sover. Han somnar ju alltid efter babysimmet, och jag förstår det eftersom jag själv blir dödstrött av att gå och bada! Så nu sitter jag här och väntar på att han ska vakna. Sen vankas det lunch. Iallafall för min del, Elias har redan ätit. Blir så meckigt att ta med mat till mig också, så på fredagar äter vi i omgångar :) Skönt att det blev lite fint väder idag ändå. Hela förmiddagen var grå och regnig men när vi kom ut från simningen var det sol! Gött :)  

Tänkte återkomma med ett inlägg lite senare med planerna för helgen :) Åh ikväll är det lets dance också.. Det finns verkligen inget program som får mig så glad som just det. Jag sitter med ett leende från öra till öra under hela programmet! Dans är något jag önskade att jag fick lära mig mer av.. Par dans, inte "ute på krogen dans" för sånt kan jag. Tror jag att jag kan iallafall :) Men jag tar det ju många gånger inte så seriöst heller så vad spelar det för roll haha!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

soem

Här skriver jag om allt från smått till stort. Det som faller mig in, det som berör, men framförallt det som gör mig glad. Gärna med lite humor och med glimten i ögat.

RSS 2.0