Äntligen kan jag andas igen.

Alltså förstår ni vilken jävla lycka. Idag har jag gjort det absolut sista i kursen Ledarskap och organisation, nämligen en muntlig redovisning. Jag ha varit så nervös hela dagen, jag har varit helt disträ och inte kunnat genomföra ens den enklaste uppgift på hela dagen. Elias måste ha tyckt att jag har varit helknäpp idag. Jag kan inte med ord beskriva hur skönt det är att det är över.
 
Alltså det här med att stå inför en grupp och prata, det är något som jag tycker är jättejobbigt. Det är inte så många som vet det om mig, för många upplever mig som väldigt pratsam och oblyg. Och det är jag i många sammanhang, men så fort jag ska stå upp och prata medans andra sitter och glor på mig.. Då kommer ångesten krypandes. Jag är så otroligt stolt över mig själv idag. För det här är första gången jag genomför en muntlig redovisning, utan att känna att jag rodnar, eller att rösten inte bär mig, eller att jag helt och hållet struntar i att göra det. Idag var jag nervös, men det var ändå under kontroll. Jag tror att jag var så pass cool till och med att de andra inte ens märkte att jag var nervös ;)
 
För övrigt sitter jag och lägger över en massa bilder från telefonen till datorn och till en sticka för jag har så mycket bilder nu att jag inte kan ta några nya. 2500 bilder typ, helt sjukt. Kanske skulle köpa mig en hårddisk och samla allt på...Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

soem

Här skriver jag om allt från smått till stort. Det som faller mig in, det som berör, men framförallt det som gör mig glad. Gärna med lite humor och med glimten i ögat.

RSS 2.0