Äntligen kan jag andas igen.

Alltså förstår ni vilken jävla lycka. Idag har jag gjort det absolut sista i kursen Ledarskap och organisation, nämligen en muntlig redovisning. Jag ha varit så nervös hela dagen, jag har varit helt disträ och inte kunnat genomföra ens den enklaste uppgift på hela dagen. Elias måste ha tyckt att jag har varit helknäpp idag. Jag kan inte med ord beskriva hur skönt det är att det är över.
 
Alltså det här med att stå inför en grupp och prata, det är något som jag tycker är jättejobbigt. Det är inte så många som vet det om mig, för många upplever mig som väldigt pratsam och oblyg. Och det är jag i många sammanhang, men så fort jag ska stå upp och prata medans andra sitter och glor på mig.. Då kommer ångesten krypandes. Jag är så otroligt stolt över mig själv idag. För det här är första gången jag genomför en muntlig redovisning, utan att känna att jag rodnar, eller att rösten inte bär mig, eller att jag helt och hållet struntar i att göra det. Idag var jag nervös, men det var ändå under kontroll. Jag tror att jag var så pass cool till och med att de andra inte ens märkte att jag var nervös ;)
 
För övrigt sitter jag och lägger över en massa bilder från telefonen till datorn och till en sticka för jag har så mycket bilder nu att jag inte kan ta några nya. 2500 bilder typ, helt sjukt. Kanske skulle köpa mig en hårddisk och samla allt på...

Nervös

Ursäkta men det blir inget bloggande här för tillfället, det ända jag tänker på är mitt jäkla projektarbete och den förbannade redovisningen. Idag smäller det mina vänner. Idag är det dagen D. Nu gäller det. Idag är det muntlig redovisning. Och jag vill bara.... Kräkas!

God morgon, eller ja förmiddag.

Dagen började ju igentligen vid 07, så att säga god morgon nu kanske är lite missvisande. Men god morgon till er som får bestämma själva när ni ska gå upp kanske :) Jag och Elias hade en riktig mysmorgon och vid 09 gick jag och lade honom igen, för att sova lite förmiddag. Christian var ute en sväng med Pontus igår, så han låg och sov som en liten gris. Så jag passade på att smita ut i solen en stund, med en filt och en bok. Lugn och ro, bara ladda batterierna. 

Idag vill jag inget hellre än att åka ut till skärgården. Gå en promenad, lukta på havet och fika.... MEN! Jag måste plugga :( Jag tror att jag börjar känna mig ganska klar med projektarbetet, satte uppe till 01 igår med min power point presentation. Men jag läser ju en kurs till och där har jag en inlämning kvar som hade varit skönt att bli av med innan vi åker på semester. På fredag åker vi :D

Mysmorgon i soffan, med latjo lajban på tv.


soem

Här skriver jag om allt från smått till stort. Det som faller mig in, det som berör, men framförallt det som gör mig glad. Gärna med lite humor och med glimten i ögat.

RSS 2.0