År 2013

Detta året har varit det största och mest spännande på många sätt. Det började lite skakigt, mycket illamående och en jävla massa hormoner som levde sitt egna liv. Men utslaget på det stora hela har det varit aldelsess fantastiskt. Detta året har jag blivit mamma och fått världens finaste, mest underbara son. Mycket har kretsat kring det och våran nya familj. Det är först såhär när man sitter och ser tillbaka hur mycket vi har förändrats, både jag och Christian. Hur vi har förbättrats. Att våran lilla guldklimp har gjort oss till bättre människor. För er som inte har barn tror jag att ni många gånger tänker, amen det var ett jäääävla tjat. Hur mycket kan man egentligen diskutera bajs, kräks, amning, sovrutiner och tänder. Men vänta ni bara, vääänta ni bara. Den dagen kommer då ni andas bebis bebis bebis och bara bebis. Och då ska jag sitta där och skrocka lite för mig själv ;) Det är det absolut största som kan hända en människa, därav bleknar allt i jämförelse :)
 
Nedanför kommer min nyårsoutfit, lite lagom ledig och enkel. Inte direkt klädd för Oscarsgalan i år.. det sparar vi till nästa år! Jag bjuder även på en bild från förra nyåret när vi var på spaweekend på Selma Lagerlöfs spa i Sunne. Då var jag gravid i 3.e månaden och tyckte att det syntes jääättemycket haha!
 
GOTT NYTT ÅR ALLA STOLLAR OCH TROLL <3
 
 
 
 

Nyårsmeny och chokladfrossa

Åh vad min kära sambo ligger på plussidan nu. Han vet verkligen hur man behandlar en kvinna. Han håller på att förbereda desserten tills imorgon och helt plötsligt dimper det ned en kastrull med smält choklad här i soffan bredvid mig.. MUMS :D
Menyn för morgondagens middag ser ut som följer..
 
Aptitretare: Hummersoppa
Förrätt: Pilgrimsmussla på tre vis
Varmrätt: Triss i oxfilé med potatis
Dessert: Chokladfondant med inkokta päron och äppelcidersorbet
 
..Champagne till förrätt och tolvslag och ett glas rött till varmrätten. Hoppas det kommer falla våra kära gäster i smaken. Jag tycker det låter fantastiskt gott och jag tycker det är så otroligt roligt att Christian är så engagerad :)
 
Mmm.. kunde inte låta bli att springa in en sväng på Lindex när jag var iväg och handlade också. Livsfarligt att lägga en klädbutik bredvid en mataffär. Kanske är meningen inser jag nu haha :) Två finstickade tröjor, väldigt klassiska och två stora halsband. Allt på REAN så billigt blev det ju. Tycker det är så kul med stora halsband, för då kan man ta något så basic som en vanlig enfärgad t-shirt och få det att se ut som världens partytop.
Sen var jag lite romantisk idag ock köpte nyårsblommor till min man (kanske därför jag fick choklad). Tyckte det var så tjusigt med glitter på :)

Klämdag, klämkäck, klämt mig!

Idag körde vi "hälsa på pappa på jobbet" dag och Lillskrutten kunde ju inte vara lyckligare. Mamma fick en kalvburgare, en mellanöl och en kaffe till lunch så hon är ganska glad hon också ;) 


soem

Här skriver jag om allt från smått till stort. Det som faller mig in, det som berör, men framförallt det som gör mig glad. Gärna med lite humor och med glimten i ögat.

RSS 2.0